Подкрепяте ли проектокабинета на Слави?

or

гласували: 387

Детско лято

И това лято ОДК, творчески школи, библиотека, спортни школи, читалища, ще организират занимания за шуменските деца. Според зам.-кмета по образование и култура в Община Шумен д-р Найден Косев, който представи програмата, повечето от заниманията ще бъдат на открито при спазване на всички противоепидемични мерки.
ОДК ще организира ателиета и школи от 28 юни до 30 август ежедневно, преподавателите от Ученическа спортна школа „Хан Крум“ ще сформират групи по различни спортове от 1 юли до 30 септември. И това лято ще работи традиционната Лятна работилница в шуменската библиотека. Това ще стане в периода юни – август. Заничания в определени дни от седмицата ще има и в читалища в Шумен, кварталите „Макак“, „Мътница“, селата Васил Друмево, Лозево, Мадара, Дибич, Салманово, Ветрище и др.
От юни до края на август различни групи, творчески ателиета и клубове по интереси организира и Младежкият дом.
По-голямата част заниманията предлагани на децата в Шумен ще са безплатни. При различни прояви и необходимост ще бъде осигурен транспорт, както и храна по желание срещу минимално заплащане, съобщават организаторите.

Графикът на организираните занимания може да видите тук.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *