С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,362

Детски конкурс

Дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ обявява традиционния Национален конкурс „Природата – моето вдъхновение“, съобщават от пресцентъра на ведомството. Надпреварата е насочена към учениците и е в няколко направления – рисунки, приложни творби, презентации или литературно творчество – есе или стихотворение. Няма ограничения в използваните техники и формати. Изискването към приложните творби е да са изработени от природни материали. Участниците трябва да са на възраст от I до VII клас, а в направлението за презентации могат да участват ученици от I до ХII клас.

На всяка творба трябва да са обозначени: трите имена на участника, клас, училище, адрес и телефон за връзка. Срокът за предаване на творбите е 20 май април 2022 г. в дирекцията на природен парк „Шуменско плато“ на адрес гр. Шумен, Лесопарк „Кьошкове“, П.К.160. Презентациите ще се приемат на електронните пощи на Дирекцията shplato@hotmail.com и dppshumenskoplato@iag.bg

Жури ще оцени детското творчество, а победителите ще бъдат обявени в края на месец май.

Националният конкурс се провежда от 1995 година и ежегодно в него участват над 300 творби. Наградите са осигурени от Дирекцията на ПП „Шуменско плато“, Североизточното държавно предприятие и дарители.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *