С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Ден на скаутите

Елвира Иванова и първокласниците Михаил Вацов и Борил Евтимов от скаутски клуб „Мадарски конник“ и техните ръководители бяха поздравени днес от кмета проф. д-р Христо Христов по повод Международният ден на скаутството или „Денят на основателя”, съобщават от пресцентъра на община Шумен. Представителите на шуменската скаутска организация разказаха на шуменския градоначалник за желанието, с което се включват във всички мероприятия и удовлетворението, което им носят доброволческите занимания. „Ние сме скаути от година и половина и много ни харесва“, споделиха двамата първокласници. „Сега правим мартенички, ще ги продаваме и ще предоставим средствата от акцията за благотворителни цели.“, похвалиха се децата.

„Щастлива съм, че запълвам свободното си време с такива дейности, защото ние помагаме на хората и се учим да правим добро, с което се гордея много“, каза Ева, която е скаут от шест години и половина.

Кметът проф. д-р Христо Христов подари на децата и техните ръководители плакет „Мадарски конник“, като им пожела да продължат със същото усърдие да бъдат отдадени на своята кауза, да станат активни граждани и да постигнат позитивна промяна в своите общности.

20240222_151826(0)

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *