COVID-19: Трябва ли да има ново затягане на мерките?
Да

or

Не
гласували: 734

Дежурни групи в „Изворче“

Община Шумен организира дежурни групи, включително и за деца на яслена възраст. Децата могат да посещават ДГ „Изворче“ в Шумен от понеделник – 22 март до 31 март – за времето, в което със заповед на здравния министър са преустановени посещенията в детските градини и ясли в цялата страна, съобщават от пресцентъра на Общината.

Инициативата на общината е в помощ на лекари, медицински сестри и санитари, ангажирани с грижа за болните в COVID-отделенията на МБАЛ – Шумен и здравните заведения в общината.

Общинската администрация е изпратила необходимите указания за организацията на работа и за сформиране на съответните екипи до директора на детската градина.

Родителите, които желаят да се възползват от тази възможност, трябва да подадат заявление до директора на ДГ „Изворче“ Даниела Димитрова на имейл: zdg35@abv.bg  или да го подадат на място в понеделник (22 март) при постъпване на детето в групата. В него се изписват трите имена на родителя и месторабота, имената на детето и от коя детска градина или ясла идва. В заявлението, написано в свободен текст, се декларира също, че детето не е в контакт със страдащи от остри заразни заболявания или болни от COVID-19.

Детска градина „Изворче“ се намира на ул. „Кирил и Методий“ №57 в Шумен. Допълнителна информация може да се получи на телефон 0887643910 – Даниела Димитрова, директор на детската градина.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *