Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 411

Два трупа във вилната зона

Два трупа със следи от насилие по тях са били открити във вила в местността “Под манастира”, научи Шмоко.бг. Главите им били окървавени и се предполага, че става въпрос за криминално престъпление.  Малко по-късно от полицията потвърдиха, че става въпрос за тежко криминално престъпление, а на огледа на местопроизшествието присъстваха  директорът на ОДМВР ст. комисар Ялчън Расим и окръжният прокурор Маргарита Георгиева. Привечер двамата дадоха изявления за представителите на медиите, но бяха доста лаконични с позоваване на следствената тайна.

Сигналът за това, че във вила в местността “Под манастира” са открити починали две лица постъпил на телефона на дежурния в 13.30 в понеделник, съобщи директорът на ОДМВР ст. комисар Расим. Починалите били мъж и жена на 75 и 68 години. Телата били открити от техни близки, които пък получили информация за разбита врата на вилния имот. След пристигането на полицията било установено, че мъжът и жената са станали жертва на престъпление – по телата им имало видими следи от насилие, главите им били окървавени.

“Започнало е досъдебно за престъпление по чл. 116 от НК – убийство на две лица, вървят процесуално-следствени действия, разпитват се свидетели и предстоят оперативно издирвателни работи, засега нямаме заподозряно лице. Действията продължават под надзора на окръжната прокуратура в Шумен. Това е, което за момента можем да ви съобщим.” – каза кратко окръжният прокурор Маргарита Георгиева. Единственият отговор на уточняващ репортерски въпрос за подробности беше този за оръдието на престъплението – старците са били убити с хладно оръжие.

Коментари

  • Стеф ноември 23, 2020 в 8:12 pm

    Някой от кафявите, се върнаха от европа, крайно време е да се изолират в лагери, за да не стават още такива неща

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *