С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,786

Балчев и Грозев с повиквателни

Двама състезатели от шампиона на България по хандбал „Шумен 61” са получили повиквателни за националния отбор, съобщава Десимира Тончева от от пресслужбата на клуба. 

Към предстоящия лагер сбор на представителния отбор ще се присъединят терминаторът в атаката на „Шумен” Бранимир Балчев и ултразвуковото крило Димитър Грозев. 

Трикольорите се събират на лагер сбор в Бяла от 11 до 18 март, 2024 г. Първата тренировка на лъвовете е насрочена за 18 ч на 11 март. 

Балчев и Грозев неслучайно са попаднали в полезрението на селекционерите на националния отбор. Освен с безспорния авторитет, който са градили през годините с екипа на „Шумен 61”, двамата направиха невероятен рейд с клубния си тим от началото на шампионата и със сигурност ще го изведат отново на шампионския връх. 

Бранимир Балчев е безпощаден в атаката на шуменци и не пропуска да огорчи съперника с голове-шедьоври като по учебник. Неслучайно феновете коментират, че любимецът им Димитър Грозев се движи на крило със скоростта на светлината, притежава завиден нюх пред гола и невероятен хандбален интелект. 

Снимки: Венелин ГЕОРГИЕВ

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *