Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 490

Двама на място

OLYMPUS DIGITAL CAMERAДвама души загинаха на място при тежка катастрофа близо до комплекс Райковец край Смядово. УАЗ-ка на фирма “Барс” се забила челно в товарен “Мерцедес” точно пред бензиностанцията. До 10.30 на място вървеше оглед на местопроизшествието и трафикът беше затруднен.

 

Загинали са двама мъже от Смядово на 58 и 60 години. Шофьорът и пътникът били служители на “Барс” и пътували малко след 7 сутринта за работа в Шумен по бургаското шосе. Когато наближили бензиностанцията при “Райковец” джипката изведнъж по неустановени причини навлязла в насрещното движение. Точно тогава оттам пък идвал “Мерцедес” с бургаски номера. Камионът подметнал уазката като центрофуга и я намачкал. Двамата мъже загинали на място – джипът фабрично не е снабден с колани. По-късно следобед стана ясно, че зад волана е бил 60-годишният технически ръководител Стоян Катрев, а с него е пътувал заварчикът Димитър.

 

Според неофициална информация към момента на произшествието в отбивката срещу бензиностанцията имало спрял опел. Възможно било шофьорът на УАЗ-ката да е помислил, че колата тръгва и да е свил рязко вляво. Зад волана на камиона е бил 31-годишен мъж от Бургас. Тестван е за алкохол, тестът е отрицателен.

 

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

 
 

Коментари

  • Loveca_ септември 13, 2015 в 3:09 pm

    Казвам само, че ако не бяха пенсионните реформи, хората можеше да са пенсионери и да се наслаждават на старините си, а не да са по пътищата, отивайки на работа.

  • Виви септември 12, 2015 в 4:02 pm

    Защо си мислиш, че са пенсионери? И въобще що за ГЛУПАВ коментар. Още повече не по пътищата не загиват само на определена възраст. За някои хора е без значение, какво ще коментират, хей тъка просто да кажат нещо, пък дори и да е глупост.

  • Loveca_ септември 12, 2015 в 1:38 pm

    Вместо тези хора да са пенсионери и да се радват на старините си, те са длъжни да продължават да ходят на работа.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *