С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,799

Да си добър е красиво

Във връзка с Международния ден на толерантността 16 ноември 2023 г. СУ “Трайко Симеонов”, гр. Шумен организира междуучилищен конкурс за рисунка на тема “Да си добър е красиво “.

В конкурса могат да участват деца от подготвителна група, начален етап и прогимназиален етап на обучение. Рисунките трябва да показват доброто навсякъде около нас, в различни аспекти и нюанси на живота.

Условията за участие са важни. Можете да представите:

Всеки участник има право да участва с до две творби. Дигиталните рисунки и рисунките на хартиен носител (сканирани) трябва да бъдат изпратени на електронната поща konkurs@abv.bg до 17 ноември (петък) 2023 г., включително, като оригналите трябва да бъдат запазени до приключване на конкурса.

Информацията, която трябва да съпътства всяка творба, е следната:

трите имена на участника; на колко години е; кой клас е; трите имена и мобилния телефон на учителя, който го представлява; името на училището, което представлява.

Младите творци ще бъдат оценявани от комисия в състав:

Творбите ще бъдат изложени в АРТ пространството на СУ “Трайко Симеонов” на 23.11.2023 г. от 15,00 часа на церемония по връчването на наградите на отличените. Най-високо оценените рисунки (от всяка възрастова група по една) ще бъдат наградени. Предвидени са и поощрителни награди – по две от всяка възрастова група. Всички участниците в конкурса ще получат ГРАМОТА на електронните пощи, от които са изпратили своите рисунки.

Организаторите пожелават на младите таланти успех и ДА ТВОРЯТ ДОБРО!

Коментари

  • DR декември 26, 2023 в 7:34 pm

    Резултатите са публикувани на 8 декември 2023 г. в края на материала, след снимките.

  • Белиса Бюрханова ноември 23, 2023 в 1:58 pm

    Кога да очакваме резултати?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *