С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

Да дарим бъдеще за Ивон

Благотворителен концерт, организиран съвместно с ученици от СУ „Сава Доброплодни“ – гр. Шумен и Народно читалище “Напредък – 1920” – с. Царев брод, ще се състои на 9 декември 2023 г. от 16,00 часа в сградата на читалището в селото.

Концертът има мисията да подкрепи семейството на 8-годишната Ивон, която страда от детска церебрална парализа и аксонална сензо-моторна полиневропатия. Казано с други думи – на едно слънчево малко момиченце трябва да се даде шанс да проходи, като се оперира в Ортопедична болница „Шпайзинг” във Виена. Сумата за операцията и последващата рехабилитация е непосилна за семейството на Ивон.

Училищната общност на СУ „Сава Доброплодни“ изразява своята съпричастност към тяхното страдание, присъединявайки се към кампанията за набиране на средства с три инициативи. Първата от тях е концертът, с който доброплодците ще отбележат своя патронен празник на 30 ноември 2023 г. от 18,30 часа. в ДКТ „Васил Друмев“. Там във фоайето ще бъдат поставени дарителски кутии, където участниците и гостите на музикално-танцовия спектакъл ще могат да дарят „щастливо бъдеще за Ивон“.

На 9 декември възпитаници от музикалните паралелки на училището ще участват в концерта в с. Царев брод, билети за който могат да бъдат закупени от читалището в селото или в „Ордовак маркет“.

На Ивон ще бъде дарена и сумата, събрана от традиционния за училището коледен благотворителен базар.

Ако желаете да помогнете на едно дете да получи необходимите за щастието му грижи, посетете и споделете нашите инициативи.

Информация за състоянието на Ивон и възможностите за директно дарение може да получите и на страницата, създадена от нейния баща – https://pavelandreev.bg/campaign/shtastlivo-badeshte-za-ivon.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *