Маските: за (зелено) или не (червено)?

or

гласували: 129

Градски волейбол

Момчешкият отбор по волейбол на Второ ОУ "Д-р Петър Берон".

Момчешкият отбор по волейбол на Второ ОУ “Д-р Петър Берон”.

Градски шампиони на проведените в петък Общински ученически игри при учениците от V до VII клас станаха момчетата от отбора на Второ ОУ “Д-р Петър Берон”. “За поредна година базовото училище показа, че е център за развитието на волейбола в гр. Шумен.” – изфука се в неговия неподправим стил директорът на училището Павел Павлов.

 
Поводът му за фукане е двоен, защото пък волейболистките на училището се класираха втори. Първото място при момичетата обаче е за  тима на ПМГ “Нанчо Попович”.

 
Момичетата от Базовото благодарили за доброто представяне на треньора си Борислав Борисов, който въпреки, че е в болнични, неотлъчно бил до възпитаничките си. Момчетата пък са посветили титлата на любимата си учителка по български език и литература – Красимира Чепишева, която в петък имала рожден ден.

 
“Няма как да искаме успехи от националните отбори, ако не развиваме ученическия спорт. Колкото по-широка е основата на пирамидата, толкова по-висок е върхът и.” – философства в мейл до медиите директорът Павлов.

 

 

Ето и пълното класиране:
момчетата V-VII клас:
1. II ОУ “Д-р П. Берон”
2. СОУ “Й. Е. Български”
3. СОУ “Тр. Симеонов”

момичетата V-VII клас:
1. ПМГ “Н. Попович”
2. II ОУ “Д-р П. Берон”
3. СОУ “Тр. Симеонов”

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *