Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 289

Гости от Браила

Кметът на побратимения румънски град Браила Виорел Мариан Драгомир и съпругата му Космина Драгомир са гости на Шумен. Те бяха посрещнати от временно изпълняващият длъжността кмет на община Шумен Росица Антонова и зам.-кметовете Татяна Костова и Найден Косев, съобщават от пресцентъра на Общината.

Румънските гости ще посетят Индустриалния парк и ще се запознаят с условията за развитие на икономиката в града, както и с възможностите за румънския бизнес да инвестира в Шумен и да разшири своята дейност. По време на разговорите от двете страни беше изразена надеждата, че светът ще успее да излезе възможно най-бързо от ограниченията на пандемията и ще се справи с последствията от нея, за да се активизират и икономическите връзки между побратимените градове.

По-късно днес и утре Виорел Мариан Драгомир и съпругата му Космина Драгомир, заедно с Росица Антонова и Найден Косев ще разгледат природни и исторически забележителности в Шумен, Велики Преслав и Историческия парк във варненското село Неофит Рилски.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *