С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,799

Глобите – онлайн

Шофьорите могат да си плащат глобите бързо, лесно и приятно – по интернет 😉 От пресцентъра на Областната дирекция на полицията в Шумен напомнят за възможността да се проверяват и погасяват онлайн глоби, наложени за нарушения по Закона за движение по пътищата.

Това става през интернет-страницата на МВР – рубрика “Административни услуги” – подрубрика “Електронни справки и услуги”.

В първата опция “Задължения по документи, издадени от Пътна полиция – МВР” може да се направи справка за задължения по фиш, по акт за установяване на административно нарушение или по наказателно постановление. Изисква се въвеждането на ЕГН, номер на свидетелството за управление на МПС или на издадения документ (фиш, наказателно постановление). На същото място може и да се плати по електронен път.

В графата “Заплащане” – “Заплащане на глоби по издаден фиш/електронен фиш” и “Заплащане на глоба по наказателно постановление” гражданите ще намерят подробни разяснения как да направят това.

Страницата може да се посети от линка https://e-uslugi.mvr.bg/ESP.Web.Portal/Services/Index

От “Пътна полиция” призовават гражданите да се възползват от възможностите за справки и плащания по електронен път и да платят задълженията си без да губят ценно време.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *