С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

ГЕРБ с експертиза за правителство

В листата на коалиция ГЕРБ-СДС за изборите на 2-ри април участват познати лица, ангажирани с каузите на местната общност. Притежават богат опит в правната сфера, икономическите дейности, образованието и младежките политики. Всички те  участват в подпомагането и реализирането на градски инициативи. Притежават компетенциите и отговорността да дават решения на проблемите от регионално и национално естество. С номер 5 в листата е Димитър Александров, следван от Борис Иванов, Рени Цанкова и Десислава Димитрова.

ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО

Коалиция „ГЕРБ-СДС“ 30 МИР Шумен

 

  1. Димитър Александров

Икономист, завършил е ВИНС „Димитър Благоев”- Варна. Роден е в град Шумен. С изключение на казармата и следването си е живял в Шумен. Бил е национален състезател по конен спорт. От 2007 г. се занимава с политика. Народен представител от ПГ на ПП ГЕРБ в 44-то Народно събрание.

  1. Борис Иванов

Завършил е СУ „Сава Доброплодни“ – Шумен, специалност „Хореография“, бакалавър в специалност „Български народни танци“ в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград. Магистър по „Управление на образованието“, „Физическо възпитание и спорт“ и „Техники и технологии в предприемачеството“ в ШУ „Е. К. Преславски“ – Шумен, където към момента е докторант. Хореограф в СУ „Сава Доброплодни“, АНПТ „Мадара“, ТС „Лудоселци“ – с. Дибич и главен художествен ръководител на ТС „Луди млади“. Носител на множество награди и отличия.

  1. Рени Цанкова

 

През 2016 г. е завършила бакалавърска програма „Икономика“ в ШУ „Епископ Константин Преславски“ – Шумен, през 2019 г. и магистърска програма „Международно сътрудничество и европейски проекти“ в РУ „Ангел Кънчев“ – Русе. Председател на общинско ръководство на МГЕРБ – Шумен от 2016 г. до 2020 г. От 2021 г. е член на Националния изпълнителен съвет на Младежката структура на ГЕРБ, от 2022 г. член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Шумен.

  1. Десислава Димитрова

Юрист. Дългогодишен член на ПП ГЕРБ и член на Националния изпълнителен съвет  на жени ГЕРБ. Общински съветник от ГЕРБ мандат 2019-2023 г.  Член на Постоянна комисия “Правна и опазване на обществения ред”.

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *