С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,716

ГЕРБ-СДС: Предвидимост във всички сектори


Коалиция „ГЕРБ-СДС“ е готова да поеме ангажимент за съставяне на стабилно правителство, което да върне сигурността и спокойствието на хората и бизнеса. Необходимо е в спешен порядък в икономиката да се установи предвидимост, да се сложи край на галопиращите цени и да се насочат усилия към социалния сектор и здравеопазването. В листата на коалиция „ГЕРБ-СДС“ – Шумен присъстват личности, които участват в решаването на актуални проблеми в полза на местната общност. Притежават опита и компетентността да предлагат работещи политики.

Девети в листата е д-р Хамди Авджъ, следван от Цветелина Методиева, Димитричка Недева и д-р Стоян Тодоров.

ЗА СТАБИЛНА БЪЛГАРИЯ ОТНОВО

Коалиция „ГЕРБ-СДС“ 30 МИР Шумен

 

  1. д-р Хамди Авджъ

Завършил е Медицински университет „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна. Магистър е по нервни болести и здравен мениджмънт. До април 2016 г. е началник на Неврологичното отделение към МБАЛ „Д-р Д. Беров“ в Нови пазар, като в момента е ординатор в същото отделение. От 07.22 г. е началник на Неврологично отделение в МБАЛ – Шумен. Член е на Контролната комисия на Районната лекарска колегия – Шумен. Втори мандат общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ – Нови пазар. Председател на Постоянната комисия по здравеопазване в Общински съвет – Нови пазар.

 

  1. Цветелина Методиева

Завършва бакалавърска степен в ШУ „Епископ Константин Преславски“ – Шумен, специалност „Национална сигурност“, след което и магистратура – „Административна и организационна сигурност“. От 2020 г. придобива научна степен доктор по Корпоративна сигурност. Преподавател в катедра „Управление на системите за сигурност“ към Шуменски университет. Член на Съюза на учените в България. Член на Областното ръководство на МГЕРБ в периода 2012–2016 г., в момента е член на общинското ръководство на ЖГЕРБ – Шумен.

  1. Димитричка Недева

Притежава дипломи за висше образование от ВИАС – София, специалност „Промишлено и гражданско строителство“ и от Икономически университет във Варна – специалност „Икономика на строителството“. В периода 1993 г. до 2017 г. е била изпълнителен директор в частна фирма за строителни изделия, от 2017 г. до момента е член на Съвета на Директорите в същата фирма. Втори мандат е общински съветник от гражданската квота на ПП ГЕРБ в настоящия местен парламент, председател на комисията КПКОНПИ, заместник-председател на Постоянната комисия „Териториално развитие и селищно устройство“ и член на Постоянната комисия „Екология и селско стопанство и води“.

112 д-р Стоян Тодоров

Дългогодишен член на ПП ГЕРБ и член на общинското ръководство на ПП ГЕРБ – Шумен. Два мандата общински съветник от ПП ГЕРБ, от 2011 г. до 2015 г. и от 2015 г. до 2019 г. По време на мандатите му в ОС – Шумен е председател на Постоянната комисия „Здравеопазване и социална политика“ и член на ПК по „Екология, селско стопанство и води“. Работи и в Шумен и в Силистра, в амбулатория и болнична помощ като лекар специалист – ревматолог.

 

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *