Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

ГЕРБ: Рашков въвлича МВР в манипулации

Ние, от ГЕРБ-Шумен, остро осъждаме действията на вътрешния министър Бойко Рашков, който като ръководител на предизборния щаб на кандидат-президента Румен Радев, става все по-арогантен и безпардонен в опитите си да гарантира победа на опонентите на ГЕРБ. Какво се случва с широко прокламирания лозунг за честност и почтеност, докато Рашков използва полицейските служители за натиск върху една единствена партия и ги въвлича в своите манипулации.

На разпити в Шумен са привиквани кандидати за депутати от коалиция ГЕРБ-СДС, общински съветници от ПП ГЕРБ, техните съпруги и майки. Както обикновено – като основание за
респектиращите акции се посочват получени незнайно от кого сигнали за купен вот. Специализираната полицейска операция по заповед на Бойко Рашков е в ход в ОДМВР-Шумен, но само срещу членовете на ГЕРБ, застрашавайки сигурността и спокойствието в смесените региони. От ГЕРБ-Шумен се питаме какво още можем да очакваме от силовака Бойко Рашков и началника му Румен Радев в оставащите дни до изборите.

Случилото се до този момент както на територията на област Шумен, така и цялата страна – ни кара да смятаме, че целта на анти-ГЕРБ акцията не е и никога не е била пресичането на порочни практики или гарантиране на справедливост, а изкривяване на общественото мнение в навечерието на изборите.

Пресцентър на ГЕРБ – СДС Шумен
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *