Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

ГЕРБ: Нямаме алтернатива

От стъпалата на емблематичната за Шумен сграда на Народно читалище „Добри Войников“ тръгна към поредната си победа коалиция ГЕРБ – СДС. Коалицията стартира предизборната си кампания за вота на 11 юли със силен заряд и позитивна енергия на мястото, символ на възрожденски дух и традиции в Шумен.

С благодарност за подкрепата на шуменци на предишните избори се обърна към събралото се множество от членове и симпатизанти водачът на листата Красимир Вълчев. Той подчерта, че сега българското общество има още по-големи очаквания – за разумно управление и стабилност.

„Ние сме политическата партия, която единствено може да гарантира устойчиво, подредено развитие, социален и икономически просперитет. Ние сме най-добрият отбор, доказва го и настоящата листа от достойни хора, всеки един с доказан авторитет в съответната област. Водещите принципи в политическа партия ГЕРБ са професионализмът, експертността и отговорността. Силни сме като отбор, имаме лидер, който ни държи отговорни затова да вършим работа”, подчерта Красимир Вълчев. И допълни, че с успешните политики във всички сектори, партия ГЕРБ е доказала, че няма алтернатива. „Това, което се опитват да ни убедят, че е алтернатива, не е. Това са същите хора от 90-те години, които поставиха световен рекорд по брой фалирали банки, които фалираха почти всички предприятия, хората, които сринаха бюджета с контрабанда и сега всичките са се обединили срещу ГЕРБ. Много скоро ще усетим резултатът от отслабените институции с нарастване на битовата престъпност. Но хората ще го осъзнаят и ще поискат съзидателното и градивно начало и ние сме тези, които сме се доказали в това”, заяви Красимир Вълчев.

На старта на кампанията кандидитатите за народни представители от Коалиция ГЕРБ – СДС изразиха готовност да работят с енергия, отдаденост и експертиза, с ясното съзнание, че на 11 юли България е изправена пред съдбовен избор – развитие и възход или нестабилност и хаос. За да посрещнем утрешния ден с надежда и да има ред в хаоса – разумният избор е с номер 5 в бюлетината, призоваха кандидатите от листата на ГЕРБ – СДС Шумен.

Пресцентър на коалиция ГЕРБ–СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление.

Коментари

  • Loveca_ юни 22, 2021 в 9:32 am

    Хубав cameltoe има прегърбеното момиче. А дали има години, за да е там, е друг въпрос.

  • безгербова юни 21, 2021 в 9:21 pm

    Я да се скриете! Никой не ви иска!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *