С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

ГЕРБ-младежи грабна купата

Началото на футболната надпревара откри областният координатор и трета в листата Ралица Тодорова, която заяви, че спортът е един от приоритетите на кандидатите за народни представители от 30 МИР: „Със средства, отпуснати от последните две правителства на ГЕРБ бяха реализирани мащабни спортни обекти като „Арена Шумен“, където се провеждат национални финали на баскетбол, хандбал, кикбокс. Изградена е спортната зала с тренировъчно игрище към стадион „Панайот Волов“. Благодарение на отпуснатите средства от Министерство на младежта и спорта се извърши основен ремонт на първия корпус от спортния комплекс „Плиска“. Кандидатите за народни представители ще продължим да работим за осигуряване на допълнителни средства за изграждане на спортни съоръжения и обекти на територията на област Шумен.“

Всички отбори показаха технична игра и белязаха множество попадения. Публиката беше свидетел на оспорвани битки, агитките емоционално реагираха на всеки успех. Първият гол в надпреварата се случи след ъглов удар на водача на листата на коалиция „ГЕРБ-СДС“- Шумен Красимир Вълчев. След повече от тричасов фейърплей купата отиде при Младежите от ГЕРБ! Среброто бе спечелено от отбора на Общини ГЕРБ, а бронзът от ГЕРБ – Смядово. Грамоти за участие получиха вторият отбор на Младежи ГЕРБ и ГЕРБ – Никола Козлево.

Всички състезатели демонстрираха сила, дух и екипност, необходими не само за всеки спорт, но и за управлението на страната – обединени и с обща кауза се постигат  важните цели.

За победа! За отбора на ГЕРБ-СДС! За стабилна България отново с номер 2.

 

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *