С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

ГЕРБ: Имаме ясни приоритети

Младост, опит и знание съчетава листата на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен. Последователни в политиката си, ние имаме увереността и механизмите, с които да предприемем краткосрочни инициативи, за да бъде България с имидж на стабилна, развиваща се и сигурна за своите граждани държава. Здравеопазване, образование, инфраструктура, национална сигурност са само част от областите, в които нашите кандидати за народни представители са се доказали като професионалисти.

Можем и знаем как да въведем национални програми за детско и майчино здраве. Гарантираме финансова стабилност и обезпечаване на здравната система и преодоляване на регионалните дисбаланси.

Стратегическата ни цел е завишаване на бюджета за образование на 5% от БВП, както и увеличаване на публичните и бизнес разходи за научноизследователска дейност.

Ще задействаме незабавно възстановяването на ремонтите и поддръжката на републиканската пътна мрежа, изграждането на големите инфраструктурни обекти и стартиране на нова Национална програма за повишаване на енергийната ефективност на многофамилните жилищни сгради.

Ще водим активна политика за подобряване на ВиК -а сектора.

Ще работим за сигурни държавни граници и нулева толерантност към организираната престъпност, контрабандата и тероризма.

Не на последно място, разработили сме механизми за задържане на младите хора в малките населени места. Ще предприемем мерки за насърчаване на работната сила и преодоляване на регионалните различия.

 

С ясни цели и посока, заедно да излезем от кризите – на 2-ри октомври с номер 24!

 

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – ШУМЕН

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *