COVID-19: Трябва ли да има ново затягане на мерките?
Да

or

Не
гласували: 734

ГЕРБ: За дигитална трансформация

Всеки избор е отговорност. Животът на всеки един човек се определя от смисъла на тази дума, съчетание между „отговор” и „носи”. Отговорност – това е осъзнаването на ролята на всеки един човек в процесите, които се случват. Отново сме на прага да направим своя избор, от който зависи как ще живеем ние, близките ни, децата ни, по какъв начин ще сбъднем мечтите и желанията си. Като кандидат за народен представител от листата на ПП ГЕРБ аз избрах – да работя за хората и за страната си, с ескпертиза, енергия и отдаденост.

И днес, както при учредяването на ПП ГЕРБ, оставаме верни на нашите принципи – бързи и адекватни решения и работа за:

Дигитална трансформация и по-ефективен публичен сектор

В края на управленския мандат в тази сфера правителството постигна  конкретни резултати:

Изминалата една година, в която Ковид-19 промени живота на всички, показа колко е важно бързото адаптиране към нови нужди и предоставяне на навременна подкрепа. В този контекст имаме основна задача, както да надграждаме постигнатото, така и да се движим в крак със съвременните тенденции в сферата на публичното управление.

Фокусът на управлението ще е в три приоритетни насоки:

На прага на новите предизвикателства, пред които сме изправени ще продължим с усилията за изграждане и рехабилитация на всички видове инфраструктура (включително и дигитална свързаност), с реформите и дигитализацията на публичния сектор, за да създадем по-добри публични услуги за бизнеса и за гражданите. В рамките на следващия управленски мандат България има шанса да направи бързи крачки към дигитална трансформация на публичния и сектор и на цялото общество, инвестирайки в умения, знания и данни.

Мариан Ангелов, икономист, кандидат за народен представител от листата на ПП ГЕРБ в 30 МИР – Шумен


Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *