С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,362

ГЕРБ закрива кампанията с концерт

„Определяме настоящата кампания на коалиция ГЕРБ-СДС от 30-ти МИР – Шумен като много интензивна, изпълнена със срещи и полезни разговори, довели до конкретни решения. “, съобщи Ралица Тодорова, председател на Предизборния щаб на ГЕРБ-СДС – Шумен и допълни: „Въпреки умората на хората през последните месеци, заради поредните избори за парламент, те искат да бъдат изслушани.

Притиснати от високите битови сметки и усещането за несигурност от предходното управление, е предизвикало разочарование у тях и семействата им. Проблемите не са малко, но ние имаме увереност, че създаването на отговорно правителство ще доведе до стабилност в държавата.

Управлението на ГЕРБ доказа, че може да се справя с кризи. Имаме решения, достатъчно опит и експертиза да предлагаме работещи политики. Разбира се няма да сложим финал на 29-ти септември, защото е необходимо да постигнем консенсус по базови за страната и града въпроси и да възстановим политическия и институционалния диалог.

Нашият комплимент към шуменци и гости на града, с който искаме да им благодарим за доверието и отделеното лично време, е специалното събитие утре / 29-ти септември/ с участието на Таня Боева, Gabriella, ТС „Лудоселци“ и още популярни изпълнители от Шумен на пл. „Кристал“ от 18:00 ч.“

Пресцентър на коалиция ГЕРБ-СДС – Шумен
Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *