Одобрявате ли действията на служебното правителство?

or

гласували: 83

ГЕРБ: Благодарим за подкрепата!

Уважаеми съграждани, колеги, приятели,

Бих искал най-напред да благодаря на всички, които излязоха в изборния ден и гласуваха. Без значение за кого. Защото днес ние имаме правото да избираме и да го правим съзнателно и убедено.

Благодаря на всички, които избраха Коалиция ГЕРБ-СДС и ни гласуваха доверие.

Само с общи усилия обаче можем да довършим започнатото в образованието, здравеопазването, инфраструктурата, пътищата, магистрала „Хемус“, пречиствателната станция за питейна вода в Шумен и икономическото възраждане на региона. Но имаме и още много работа, за да превърнем нашия регион в привлекателно място за живот и професионална реализация.

Благодаря на колегите, които участваха активно в тази кампания. На всички, които помогнаха изборите да се проведат спокойно, безопасно и сигурно.

Благодаря на кандидатите за народни представители. Ние от ГЕРБ не си позволихме да водим негативна кампания. Напротив. Във всичките си изяви търсихме градивното, работещото, полезното за хората в името на нашето общо бъдеще. И днес отново заявяваме готовността си да работим заедно за доброто на страната ни. Имаме достатъчно основания да се гордеем с постигнатото и самочувствие, че можем да продължим да работим за по-доброто бъдеще на България.

Резултатите от вота показват, че българите оценяват направеното и припознават ГЕРБ като един от двигателите на промяната. Затова и в нашата листа имаше много нови лица, активни млади хора, които успешно се утвърждават в своята професия, независимо от техния етнос и занятие. Като партия с достатъчно богат опит винаги сме разчитали и на приемствеността. Участието на досегашни народни представители с утвърден авторитет сред избирателите и безспорни заслуги за утвърждаването на ГЕРБ в политическия живот беше добър атестат за листата ни.

Участвахме в тези избори с ясното разбиране, че всички заедно трябва да работим за стабилността на държавата и нейното развитие.  Обединението, а не противопоставянето е важно за общото ни бъдеще. Затова нека оставим  настрани омразата, да преодолеем разделението, да работим с ум и сърце за Шумен и за България.

Още веднъж благодаря на всички, които ни подкрепиха.

Любомир Христов, областен координатор на ПП ГЕРБ – Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *