С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

В Студеница избират кмет

Служители на ОДМВР- Шумен ще осигурят охраната на изборната секция в село Студеница, където на 23 юни ще се проведат избори за кмет на населеното място, съобщават от пресцентъра на полицията.

Служителите на реда ще се погрижат за опазване на обществения ред, охрана на изборните материали, ще реагират на сигнали преди и до края на изборния ден. Със заповед на директора на ОДМВР- Шумен ст. комисар Георги Гендов в селото ще бъдат ситуирани мобилни групи, които ще извършват обходи от петък до края на изборите. Охраната на изборните книжа и машината за гласуване ще бъде поета от полицейски служители на областната дирекция.

В изборния ден полицейските служители ще бъдат разположени вън от секцията. При необходимост или постъпило искане от страна на председателя на комисията, служителите на реда ще оказват съдействие за възстановяване на реда в секцията. Сигнали, свързани с нарушения, които биха могли да възпрепятстват нормалното протичане на изборния процес, могат да бъдат подавани на телефон 112 или на 054 800-588, както и на имейл адрес shumen@mvr.bg


Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *