Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 289

В битка за титлата

Днес от 19,00 часа в „Арена Шумен“ е вторият супер финал за Държавното първенство по хандбал за мъже, съобщават от пресцентъра на местния клуб.

След победата в първата среща, играна във Велико Търново на 8 май (неделя), шампионите от ХК „Шумен 61“ водят серията с 1:0. Играе се до две победи и ако шуменският тим спечели мача, отново ще вземе титлата.

Това е поредният финал за шуменските хандбалисти. В историята си досега и с мача, който предстои в петък, клубът има общо 9 финала. В 5 от тях „Шумен 61“ печели шампионската титла, като последната е от първенството през миналата година, проведено в трудните условия на пандемията. В три от финалите остава на второто място.

Днес клубът излиза отново за победа и ще даде максималното, за да зарадва верните си фенове, заявяват хандбалистите на Шумен. „След загубения финал за Купата на България сега сме амбицирани да докажем, че все още сме най-добрият отбор. Очакваме пълна зала и жълто синя победа!“, убеден е президентът на ХК „Шумен 61“ Светлозар Начев.

За тези, които не могат да присъстват в залата, мачът ще се предава директно по спортния канал В1В box.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *