С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

Вълнуващи емоции за децата

Тази седмица ще се проведе първото издание на фестивала „Детска усмивка“, организиран от екипа на ДКТ „В. Друмев“ в Шумен. Той ще се състои на 16, 17 и 18 септември. В рамките на фестивала, гостите и зрителите ще имат възможност да се насладят на интригуваща програма, в която всеки ще намери нещо интересно и вълнуващо, съобщават от пресцентъра на театъра. 

 Събитията започват в петък (16-и) от 18,00 часа с тържествено откриване на откритата сцена пред театъра. След откриващата церемония, зрителите ще могат да се насладят на едно от новите попълнения в репертоара на ДКТ „Васил Друмев“ – Импро Миш-Маш от 19.00 часа.

 В следващите два фестивални дни за най-малките зрители ще се проведат детски творчески работилници, срещи с герои от представленията и премиерата на спектакъла „Фонтанът на желанията“ (18.09 от 11.00 часа).

 Във фестивалната програма също присъстват и три концерта – първият е на част от актьорската трупа на театъра (17.09 от 19.00 часа), група Кулден (18.09 от 18.00 часа) и Керана и космонавтите (18.09 от 19.30 часа).

 При неподходящи метеорологични условия, събитията ще се проведат на закрито в театъра, уточняват от театъра.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *