Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 430

Връчиха Наградите в образованието

След празничното шествие, на официална церемония днес, в най-светлия български празник 24 май, председателят на Общинския съвет адв. Ася Аспарухова и временно изпълняващият длъжността кмет Росица Антонова връчиха отличията на носителите на „Наградата на Шумен в системата на образованието и науката” за 2021 година.

Ученик на годината в хуманитарната и природоматематическата област – Даниел Койнов – ученик в ППМГ „Нанчо Попович”;

Студент в областта на природните, математическите и техническите науки – курсант старши сержант Иван Радев – студент в НВУ „Васил Левски“, Факултет „Артилерия, ПВО и КИС“;

Студент в областта на хуманитарните и педагогическите науки – Зийнеб Ахмед – ШУ „Е. К. Преславски“;

Учител на годината в начален етап на образование – Емилия Луладжиева – старши учител-ресурсен в III ОУ „Димитър Благоев“;

Директор/заместник-директор на детска градина – Капка Събева – заместник-директор на ДГ „Братя Грим“;

Преподавател във висше училище/научен работник за принос в сферата на хуманитарните науки, педагогическите науки, социални, стопански и правни науки, изкуства – проф. Валери Чакалов – преподавател в ШУ „Е. К. Преславски“;

Студентска формация – отборът по тенис на маса на ШУ „Е. К. Преславски“. Наградата получи треньорът на отбора доц. д-р Теодора Симеонова.

Педагогически колектив в системата на предучилищното образование – педагогическият колектив на ДГ „Конче вихрогонче“. Наградата бе връчена на директора на детското заведение Юлияна Пантелеева.

Академичен и научно-изследователски колектив в системата на висшето образование – Филиал Шумен към Медицински университет „Проф. д-р П. Стоянов“ Варна. Наградата получи директорът на филиала проф. Соня Тончева.

Наградата на Шумен в системата на образованието и науката” се състои от: За ученици и студенти – диплом и парична награда в размер на 300 лв.; За директори/заместник-директори на детски заведения, училища и извънучилищни звена, учители и преподаватели във висши училища, научни работници и изследователи – диплом, знак на Общината и парична награда в размер на 800 лв.; За колективни награди – диплом, плакет и парична награда в размер на 1000 лв.; За юридически и физически лица, подпомагащи образованието и науката – диплом и знак на Общината. Средствата за наградите се осигуряват от община Шумен и спомоществователи.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *