С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,705

Временна промяна на движението

Във връзка с извършване на строително-монтажни дейности е въведен временен режим на движение с поетапно пълно или частично затваряне на пътното платно по ул. “Владайско въстание“ от ул. „Поп Андрей“ до табелата за изхода на Шумен, съобщават от пресцентъра на Община Шумен. Пътното платно ще бъде затворено за движение и по ул. “Владайско въстание“ от бул. „Велики Преслав“ до ул. “Ивайло“.

Организацията се въвежда за обект: „Рехабилитация на улична мрежа в гр. Шумен“ до 22.02.2024 г. Изпълнител на обекта е „Винс Ин Хок“ ЕООД гр. Шумен.

Във връзка с извършване на строително-монтажни дейности е въведен временен режим на движение с пълно затваряне на северното платно на ул. “Владайско въстание“ в участъка от ул. “Ивайло“ до ул. “В. Петлешков“, както и изходите на всички пресечки към ул. “Владайско въстание“ в този участък.

Обходният маршрут за движение е по ул. “Владайско въстание“ – ул. “Ивайло“ – ул. “Съединение“ – ул. “В. Петлешков“ – ул. “Владайско въстание“.

Организацията се въвежда за обект: „Изпълнение на основен ремонт на техническата инфраструктура за водоснабдяване на гр. Шумен“ до 02.02.2024 г. Изпълнител на обекта е „Автомагистрали – Черно море“ АД гр. Шумен.

Във връзка с изпълнение на товаро-разтоварни и бетонови дейности е въведен временен режим на движение с почасово пълно затваряне на движението по ул. “Дедеагач“, в участъка от ул. “Родопи“ до ул. “Странджа“.

Обходен маршрут се предвижда по ул. “Дедеагач“ – ул. “Родопи“ – ул. “Лозенград“ – ул. “Странджа“ – ул.“Дедеагач“.

Организацията се въвежда за обект: „Многофамилна жилищна сграда с търговски обекти и подземни гаражи“ до 01.07.2024 г. Изпълнител на обекта е „Роуд Левел“ ЕООД гр. Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *