С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Во меаната

JJJ37-годишен мъж е изкарал 24 часа в полицията, след като налетял на бой на друг посетител в механа на бул. “Преслав” в Шумен. Случката станала преди полунощ в събота срещу неделя, а вчера провинилият се Борис С. беше изправен пред съда по Указа за борба с дребното хулиганство.
В събота мъжът и съпругата му Силвия С., която е дознател в РУ на МВР в Шумен излезли на заведение в механа “Кафана”. Там Борис седнал със стари приятели, сега полицаи, колеги на жена му, с които бил навремето в казармата. В началото всичко било добре, докато не станала внезапна спречка в компанията.
Дали не му харесали погледите към жена му, или друга някаква причина имало, но Борис ударил един полицай от компанията. Преди това се държал арогантно и с други посетители на заведението, научи Шмоко. Ченгето не било там служебно, а в свободното си време. Заради непристойните действия на съпруга на дознателката му се наложило да прекара нощта в подземията на службата й. Днес следобед мъжът чакаше чинно да му дойде редът в съдебната зала, а кураж с присъствие му даваше половинката му Силвия.

Днес в късния следобед съдът наложи на Борис С. глоба в размер на 100 лева.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *