Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 706

Водата – извор на живот

„Водоснабдяване и канализация Шумен“ ООД организира за 21-и път конкурс на тема „Водата – извор на живот“, посветен на Международния ден на водата, който ще отбележим на 22 март 2019 г.

През тази година обхватът на конкурса е разширен и заедно с превърналата се в традиция рисунка, всеки млад творец може да изпрати и своя приказка, есе, стихотворение, поздравителна картичка, дигитална рисунка, изготвено пано или макет, както и авторска песен, съобщават от дружеството. Целта е предстоящото издание на конкурса да предостави повече възможности за творческа изява. Предвидени са предметни и парични награди за тези автори, чийто творби бъдат отличени от журито. Амбицията на организаторите е да привлекат вниманието и да предизвикат загриженост у подрастващите към опазването и разумното използване на най-ценния ресурс на планетата – водата.

Рисунките, приказките, есетата, стихотворенията, поздравителните картички, паната и макетите на участниците в конкурса (на хартиен или друг носител), очакваме на адрес: гр. Шумен, пл. Войн № 1 /над Летен театър/ – “Водоснабдяване и канализация” ООД, за конкурса „Водата – извор на живот“. На гърба на произведенията трябва бъдат изписани четливо с молив трите имена на участника, адрес, телефон, степен на училищно образование,учебно заведение.

Приказките, есетата, стихотворенията, дигиталните рисунки и авторските песни очакваме на ел. адрес: azivodata@gmail.com, като също трябва да бъдат посочени трите имена на участника, адрес, телефон.

За повече информация посетете нашата интернет страница:http://azivodata.com/

Краен срок за предаване на творбите: до 16.00 часа на 10.03.2019 г.

Допълнително ще бъдат посочени мястото и часът на награждаването.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *