COVID-19: Трябва ли да има ново затягане на мерките?
Да

or

Не
гласували: 734

ВМРО: №1 за силна България

Четвърти април ще е по-различен, ако българите направят правилния избор и не гласуват за лъжепророци. Това заяви пред репортери в старата българска столица Плиска председателят на ВМРО и водач на листите във Варна и Плевен Красимир Каракачанов. ВМРО закри официално предизборната си кампания сред каменните букви в Двора на кирилицата.

Мястото е специално избрано, защото една от историческите емблематични победи на депутатите от ВМРО в 44-то Народно събрание беше това, че извюваха един от най-големите български празници 24 май официално да бъде преименуван на “Ден на Светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност”. За финала на кампанията в Плиска бяха още доц. Милен Михов, водач на листата на “Войводите” във Велико Търново, Йордан Йорданов, номер 1 в Добрич, Деан Станчев, водач на листата в Шумен, Искрен Веселинов – водач в Русе, както и много активисти и симпатизанти на партията от Североизточна България.

Лидерът на ВМРО и вицепремиер на Република България Красимир Каракачанов говори пред събралите се за постигнатото от партията през последните четири години и за нещата, които ще стоят на дневен ред пред формацията след изборите.

“За разлика от други партии ние няма за какво да се оправдаваме. Ние никога не сме продавали България, не сме я предавали и не сме правили компромиси. Както не направихме компромиси и в този парламент, от който излизаме и в това правителство, в което участвахме. Не направихме компромис с онези външно-политически фактори, които опитваха да ни притискат и да ни убеждават, че трябва да забравим нашата история и нашето достойнство в името на геополитически интереси на Балканите.

Не е крайно да защитаваш семейството си, не е крайно да защитаваш родината си, не е крайно да защитаваш езика на своите деди, достойнството на своя народ. И както го правихме тези четири години, ще го правим и в бъдеще. Както в българския парламент, така и в българското правителство.

Нашите амбиции са едно действително възраждане на България без да разчитаме на някой друг вместо нас да решава нашите проблеми. Нито в Москва, нито в Брюксел, нито във Вашингтон. Проблемите на българския народ трябва да се решават в България.

Идеите, които има за развитието на България трябва да се раждат в главите на българските политици, а не в главите на чужди политици, които мислят за всичко друго, но не и за българския интерес.

Благодаря на всички вас, които участвахте в тази кампания активно. Остават часове до нейния край. Използвайте ги за да стигнем до онези, до които не успяхме през тези 30 дни. Използвайте ги за да убедите последните хора, които се колебаят, че няма ляво и няма дясно, ако я няма България. Защото партии винаги е имало много, но България е била една и трябва да продължи да съществува. Като единна, силна и просперираща държава.

Убедете всеки един, че гласуването с №1 това е глас за силна и просперираща България. Нека не се подлъгват по тези, които им предлагат пари или празни обещания далеч в бъдещето. На това се нагледахме 30 години.”


Всеки глас за номер 1 е глас за силна и обединена България!

Да живее България!

Пресцентър ВМРО – БНД

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *