С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

ВМРО застава зад Джамбазки

На областната конференция на ВМРО-БНД-Шумен бе издигната кандидатурата на Ангел Джамбазки за водач на листата в 30 многомандатен избирателен район за народни представители, както и за водач на листата за български представители в Европейския парламент, съобщават от пресцентъра на партията. В мотивите бе отбелязано, че Джамбазки и в момента е най-активният представител на България в европарламента, който защитава твърдо и безкомпромисно националния интерес, не е отстъпил и крачка от дясната визия за развитието на Стария континент, има ясна патриотична и евроатлантическа позиция по всички наболели проблеми.

Като представител на автентичната патриотична политика ВМРО – БНД продължава твърдо да следва националните приоритети и да отстоява интересите на България. 

По време на конференцията бяха обсъдени вътрешнополитическата ситуация и неспособността на управляващите да вземат адекватни решения в условията на криза, ескалиращите конфликти и сложната геополитическа ситуация в черноморския регион и в Близкия Изток. Отчетено бе, че предстоящите на 9 юни избори ще имат дългосрочно влияние върху българската политика. 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *