С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 69

Винарна за 4 млн.

Каспичанската винарна “Бакхус 4” е сложена на тезгяха за продан за 2.5 милиона долара, близо 4 милиона лева. Офертата е качена на сайта “Businesses for sale”, а като причина за продажбата се посочва… възрастта на собственика (due the old age of the owner). До февруари 2017 година съдружници с равни дялове в “Бакхус 4” са 51-годишният Евгений Абаджиев и 62-годишната Марияна Хаджистоянова. Тогава Абаджиев прехвърля акциите си на Хаджистоянова и тя вече е едноличен собственик на капитала.

 

В обявата за продажба се посочва, че винарната се намира в един от петте винени района на България. Посочва се, че компанията е 100 процента частна собственост, без задължения и притежава пълния набор от документация за производството и продажбата на вина в България, както и регистрация като производител на вина.

 

 

Каспичанската винарна на “Бакхус 4” е основана през 1994 година, а през 2015 година е минала основен ремонт и са внедрени нови технологии. Продавачите твърдят, че са реализирали износ за Русия, Полша, Израел, Ирак, Ирландия, Словакия, Чехия, Естония, Беларус, Португалия, Англия, Румъния, Гърция, Испания и Нигерия. “Ние продаваме наистина заради възрастта на собственика, и той иска най-доброто за своята 23-годишна работа” – се казва в публикацията в “Businesses for sale”.

 

Винарната се продава заедно с мебелите, инвентара и складовата наличност.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *