Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 1,010

Вземи ме

PALTO“Ако ти е студено, ме вземи! Акция в помощ на бездомните и нуждаещите се в зимния студ. На 7- ми януари, през светлата част на деня по бул.” Славянски” – от сградата на Община Шумен до кръговото движение на Руски паметник , можете да закачите на дърветата якета или палта, които не ползвате , но бихте дарили.

Те ще послужат на някой, който се нуждае от топлина. На Ивановден с повелята на Св. Йоан Кръстител да изразим с доброта и състрадателност новото начало за делата и намеренията си.” Това написа в профила си във фейсбук популярният шуменски радиоводещ Коко Паносян.

Инициативата, както става ясно от статуса му, е на водещите в сутрешния блок на Радио Шумен “Оттука започва денят” Крикор Паносян, Христина Димитрова, Александър Бакалов. “Очакваме в утрото на 7 януари дърветата да се събудят, “опаковани” с… якета и с написани на хартиени табелки послания: “Не съм изгубен- стопли се!”, пише Коко.

“Вероятно в гардероба на всеки от вас има поне едно топло яке, шапка или шал, а някъде там има човек, който искрено би им се зарадвал. Подобна инициатива вече е увенчана с успех в София и други градове. Всичко започва от Сан Франциско, когато имотен магнат решава да предприеме любопитна инициатива – крие пари на различни локации в града, пише улики в Twitter и хората трябва да ги открият. За седмици идеята обикаля света и се появява под различни форми, докато не стига и у нас. Тук добавяме и социалния елемент, който по лесен начин ще даде шанс да изразим доброта и съпричастност! Хайде Шуменци!”, зове Паносян.

Коментари

 • Удивително ! януари 8, 2016 в 11:28 am

  Доживяхме да видим арменци да даряват нещо !!! Това не е на добре !

 • Гурьо януари 6, 2016 в 4:44 pm

  Ловецо, как е на високо, ама без мозък? Свърши нещо добро, бе, комплексарче, стига с тия че*ии пред компа и ръсене на мозъчни плужеци насам и натам по форуми и вестници.

 • Loveca e skapan mizernik януари 6, 2016 в 12:51 am

  Ловец, как може да си толкова отвратителен? Какво не ти харесва на инициативата???? Това че ти стоиш на топло пред скапания си компютър е друг въпрос! Бахти калтака мизерен

 • Loveca_ януари 5, 2016 в 9:25 pm

  Докъде стигнахте с другата инициатива, взета от чужденците – висящо кафе?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *