Искате ли да има предсрочни парламентарни избори?

or

гласували: 47

Ветеранът д-р Радев на 99

По случай своята достолепна годишнина доайенът на шуменските фронтоваци д-р Велчо Радев бе посетен в дома му от кмета на община Шумен Любомир Христов и началника на Военно окръжие – Шумен подполковник Георги Георгиев. Ветеранът бе поздравен за личния си празник с пожелание за здраве и дълголетие, изпълнено със същата тази жизнена енергия, с която д-р Радев впечатлява своите съседи и приятели, съобщават от пресцентъра на Общината.

Посветил се на медицината от своята младост, той преминава всички нива на професионалното израстване, за да стане един от най-добрите хирурзи и един от основателите на някогашната Работническа болница в Шумен. Изключителната му самодисциплина със сигурност е една от главните причини за завидната за възрастта му физическа и душевна кондиция. А личната харизма, която му печели обичта и уважението на хората, с които е работил и всички, които го познават лично, е запазил и до ден днешен.

Капитанът о.з. Велчо Радев е най-старият от четиримата останали ветерани в Шумен – жива памет за тежки времена и години на изпитания, които са създавали и изграждали друг тип личности.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *