С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Венков тръгва с Левицата

Венцислав Венков тръгва в кметската битка за Шумен с „Левицата“. Той направи този избор след като със свое решение НС на БСП издигна проф. Христо Христов за кметския пост. Решението да бъде издигнат Венков за кандидат за кмет на Шумен е в резултат на изпълнение на решенията на шуменската партийна конференция, която застава зад него, каза Веселин Пенчев.

Венков регистрира днес съветническата листа за местния парламент. Коалицията тръгва с амбицията да покаже едно по-различно лице за управлението на града, една по-различна стратегия. Шуменската общественост знае защо се регистрираме с това име, днес слагаме точка на вътрешнопартийните напрежения и ще започнем да провеждаме нашата кампания, която ще бъде свързана основно да се срещнем с много хора, с различни слоеве на обществото, групи, възрасти, за да обясним какво предлагаме да се случи в нашия град, каза Венков.

Приоритетите на Левицата основно ще бъдат свързани с подобряване качеството на живот на хората, с привличане на още инвеститори, за да стане Шумен икономически център на Североизтока.

Левицата се явява с пълна листа от 41 души. Водач на листата е Веселин Пенчев, втори е Венцеслав Венков. Третото място е Веселин Тодоров директор на ПГ, Лили Петрова, Д-р Огнян Илиев, кардиолог, Евгения Михова, Гюнай Тефиков, Стефан Живков, кмет на Царев брод и т.н. Борим се за максимален брой общински съветници, коментира Пенчев.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *