С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,954

Вандалски набези

Броени дни, след като спирки за градския транспорт в Шумен бяха ремонтирани и нови осем бяха обновени с красиви фотоси, вандали отново потрошиха стъклени витрини и рекламни елементи, съобщават от пресцентъра на общината. За пореден път обект на посегателство е автобусната спирка на бул. „Симеон Велики“ до Професионалната гимназия по икономика. Унищожена е една от страниците, а стъклото на рекламния елемент е счупено. Поражения има и върху други спирки, по които няма рекламни фотоси.

От Община Шумен изразяват огорчение от факта, че за пореден път автобусните спирки стават обект на агресията и само дни след обновяване на съоръженията отново се налага да се правят ремонти и да се харчат допълнително общински средства за възстановяване на щетите след вандалски действия.

29 автобусни спирки са ремонтирани от началото на годината досега в Шумен, като средствата за възстановяване на съоръженията са близо 15 000 лева. От администрацията призовават шуменци да се отнасят по-отговорно и да се стремят да опазват общинското имущество, пише още в съобщението на пресцентъра.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *