С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,533

Бягство от затвора

Затворник беглец е бил арестуван в Шумен след близо 10 месеца укриване из региона. 36-годишният Светослав М. е бил спипан в Тракийския квартал, а пред полицаите опитал да се представи с чуждо име, но номерът не минал.

Светослав духнал от затворническото общежитие в село Разделна през август м. г. Бил настанен на работа на външен обект в дърводелска фирма и един ден просто не се прибрал в общежитието. Оттогава се укривал. Миналата есен имало информация, че може да е в района на Мадара, полицията организирала заграждения, но или не е бил там, или е успял да се измъкне.

Когато сега го спипали в Тракийския квартал се опитал да мине с чуждо име, казал, че няма лична карта – била в дома му на ул. “Генерал Скобелев”. На адреса, на който отишъл с полицаите живеели чичо му, но карта, разбира се, нямало. Чичото признал, че беглецът е на този адрес от около 2 седмици. Вместо документи ченгетата открили плячкосани вещи от Янково, Веселиново и Мадара – електрожен, ъглошлайф, дрелка, резачка “Хускварна” и туба с около 20 литра нафта. Последните трофеи били от кражба отпреди няколко дни в Янково.

Светослав е крадец, но в професионалната си биография има и измами – представял се е за длъжностно лице – два пъти капитан от полицията и веднъж пощенски служител. До бягството от затвора му оставали да лежи 2 години и 4 месеца, сега срокът ще му се поудължи.

Затворът в Разделна.

Затворът в Разделна.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *