С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

Бързият бутна пешеходец


Бързият влак Варна – София е ударил пешеходец, вървящ покрай жп линията в района на моста над бул. „Симеон Велики“ в сряда сутринта, съобщиха очевидци.

Инцидентът е станал тази сутрин към 6:54. При влизане в района на гара Шумен БВ 2610, в който са пътували 56 пътници е ударил мъж, седнал встрани от жп линията в непосредствена близост до железния път.

Влакът е спрял, на място са пристигнали „Спешна помощ“, полицейски екип и екип на пожарната, койото е помогнал за изнасянето на пострадалия до линейката. Мъжът е на видима възраст 35-40 години. Откаран е за оказване на медицинска помощ в МБАЛ – Шумен. Хоспитализиран е, установено е, че има спукано ребро.

Полицията е задържала влаковата композиция докъм 10:00 часа, а малко след 8:00 пътниците от БВ 2610 са били прехвърлени на друг влак за София. Пострадалият е криминално проявен, известен е на полицията с извършени кражби и с притежаване на наркотици. На мястото на инцидента до него са открити торбички с бронз, от които вероятно е вдишвал изпарения.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *