Ще си поставите ли ваксина срещу COVID-19
Да

or

Не
гласували: 411

БТТИК срещу коронавируса

Нова серия от дарения за здравни и социални заведения в Шумен направи Българско-турската търговско-индустриална камара направи. “Отчитайки сложната епидемиологична обстановка в Шуменско и огромното натоварване, което изпитват медиците от болницата в областния град, основната част от дарението беше за тях.” – коментира изпълнителният директор на камарата Венцислав Венков.

Преди дни БТТИК осигури за ангажирани на първа линия с COVID-19 предпазни маски, в новата партида помощи има защитни шлемове и гащеризони за еднократна и многократна употреба, 1000 чифта ръкавици, 2000 чифта калцуни, очила, манти и др.

Екипите на „Спешна помощ“, които също са на първата линия и са изложени на сериозен риск за здравето си, получиха гащеризони и престилки за еднократна и многократна употреба, както и 1000 чифна защитни ръкавици.

Предпазни облекла и защитни щитове получиха и в „Съдебна медицина“.

1000 чифта калцуни и 500 предпазни маски бяха дарени от Камарата и за Дома за стари хора м Шумен.

Дарението е в резултат на отзивчивостта на членовете на БТТИК  „Ивел-Ко“ от Шумен със собственик Ивелина Петкова и на „Караджъ турс“ от София, със собственик Джемал Кара, както и с финансовите усилия на Камарата.

От БТТИК призовават и други фирми да се отзоват на нуждите на онези, които днес са на първата линия в защита на нашето здраве.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *