COVID-19: Трябва ли да има ново затягане на мерките?
Да

or

Не
гласували: 734

БСП се подредиха

БСП подреди кандидатите си в листата за предстоящите парламентарни избори. Имената в бюлетината  в Шуменска област са били утвърдени на изпълнително бюро на партията, след като преди това Областният съвет на БСП е подредил местата от 2-ро до 12-то без тези за коалиционните партньори и гражданските квоти, както и без водача, определен от централното ръководство.

В момента тече окончателното гласуване на подребдата от Националния съвет на БСП като процедурата ще приключи до края на седмицата.

Както вече стана ясно на първа позиция е сегашният народен представител Иван Иванов. На 2-ро място е областният и общински председател на БСП в Шумен Веселин Пенчев, следват председателя на БСП Нови Пазар д-р Красимира Бунова. Четвърти е председателят на БСП във Велики Преслав Александър Горчев, пето място е за общинската съветничка и член на Националния съвет на БСП Лили Петрова, шести е Георги Фучик – предложение на партийната организация в Каспичан. На 7-то място е представителя на гражданската квота Димитър Ковчазов, следван от Евгения Леополдова – председател на Обединението на жените в БСП – Шумен. На 9-тото място е представител на коалиционен партньор – Велчо Василев от Движение за радикална промяна Българска пролет. След него следват Даниела Пенчева, Мартин Тодоров и Ивелин Йорданов.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *