С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,924

БСП регистрира листата си за НС

Коалиция “БСП за България” регистрира днес в Районната избирателна комисия (РИК) кандидатите си за народни представители от Шумен за изборите на 9 юни. Списъкът от 12 кандидати беше внесен в РИК от водача на листата Борислав Гуцанов.

“Голямата цел на БСП в Шумен е не само да си върнем мандата, а да се преборим и за втори мандат”, заяви Гуцанов и според него целта е напълно реалистична. “Колко други партии могат да се похвалят с такава листа – средна възраст под 50 години, балансирана с представители на общините. Вземете само проф. Катя Кайрякова, която е толкова популярна, че дори не се нуждае от представяне. Личната ми амбиция е да имаме два мандата в Шумен, за да могат народните представители реално да помагат на новата местна власт и Шумен да тръгне по нов път на развитие”, каза Гуцанов и припомни, че преди половин година местните избори в Шумен бяха спечели от кмет, посочен от БСП.


Според Борислав Гуцанов за БСП най-важно е да спре безумието от последните девет месеца и хората да се върнат към нормалния си дневен ред. “Не може да сме свидетели на толкова национални предателства за толкова кратък период – в отбраната, в икономиката, а нищо да не се говори за ежедневието и за нормалния живот на хората. Безкрайно много неща има за решаване. Искаме нормализиране на ситуацията в страната, за да можем да говорим за икономиката, за демографската катастрофа, които са ключ за развитието на страната”, каза водачът на листата на шуменските социалистите.
На трето място в листата с кандидати за 50-ото НС е адв. Михайл Михайлов от Нови пазар, следват Гергана Николова, Шумен; Ивайло Иванов, Каспичан; Даниел Дончев, Шумен; Евгения Леополдова, Шумен; Стефан Стефанов, Н. Козлево; Момчил Кънев, Шумен; Тамара Стилиянова, Шумен, Данаил Костадинов и Даниела Пенчева, Шумен.

Пресцентър БСП-Шумен

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *