С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,799

Борисов нахъса ГЕРБ – Шумен за победа


“Искам да ви дам надежда. Имаме огромна подкрепа от Запад заради твърдата ни политика. Благодарение на нас приеха Република Северна Македония и Албания в ЕС и НАТО, приехме закон за официално даване на оръжие на Украйна, приехме диверсификация на свежото ядрено гориво за ЕАЦ “Козлодуй“. Бием ли – ще намерим начин държавата да тръгне пак напред. Ако не – отиваме пак на избори”, това заяви в препълнения салон на ДКТ “Васил Друмев” в Шумен лидерът на ПП ГЕРБ Бойко Борисов Шумен стана вторият град от предизборната му обиколка из страната. Експреимиерът, който е и кандидат за депутат си е поставил за цел за 28 дни да обиколи 28 областни града.

В Шумен Борисов беше с бившите министри Даниел Митов, Теменужка Петкова и Красимир Вълчев, който е и водач на листата на коалиция ГЕРБ-СДС в 30-и МИР Шумен.

Областният лидер на ГЕРБ представи пред шуменци листата и пожела на кандидатите успех на петите за последните две години избори за категорична победа на ГЕРБ-СДС, която да гарантира край на политическия хаос и постигане на стабилно управление, кето да изведе България от кризата. Втори след Красимир Вълчев е членът на Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ Илтер Бейзатов, следват народният представител от 48-то НС Ралица Тодорова, общинският лидер на ГЕРБ в Шумен Албена Иванова-Неделчева, Димитър Александров, Борис Иванов, Рени Стоянова, Десислава Димитрова, Хамди Авджъ, Цветелина Методиева, Димитричка Недева и Стоян Тодоров.

Залата посрещна с овации излизането на трибуната на лидера на ГЕРБ Бойко Борисов, който нахъса присъстващите за изборна победа и посочи грешките на опонентите на ГЕРБ. Борисов разкритикува властите за невъзможността да се справят със свръхвисоките печалби на веригите, които при себестойност на кашкавала 9 лева го продават за 30. “Веригите ще изпълняват нашите закони на нашата територия: Не бъркайте с повече от 10% на българина от джоба. Как изпуснаха и бензиностанциите? По лев всички ни взеха от джоба. Не само Лукойл, и другите. Сега веригите изсмукват парите. Защо им дадохме?! Били сме най-бедните. Защо го позволихме?! Две години тези – умни и красиви, не можаха да направят един План за развитие и възстановяване – единствени в Европа”, изригна Борисов.

Искам да ви дам надежда – можем, знаем. Имаме програма, имаме огромна подкрепа от Запада. Заради твърдата си политика, заради нашата себеотдаденост. Благодарение на нас, а не на колебливата политика на тези, направихме закон и дадохме оръжие на Украйна. Затова казвам – ние имаме огромна подкрепа. Бийте! Първи ли сме и този път ще намерим начин държавата да тръгне напред!”, заяви с увереност пред множеството Борисов.

Залата избухна в аплодисменти и възгласи “Победа!”

Ние имаме много добра програма. Правиха я всички наши експерти по сектори. На въпроса – ще правим ли правителство, ние сме отговорни хора, отговаряме – да. С кого? С всеки, който припознае програмата ни, каза още Бойко Борисов.


Пресцентър ГЕРБ-СДС
Купуването и продаването на гласове е престъпление.

 

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *