Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 492

БМВ срещу инвалид

БМВ с френски номера е блъснало инвалид с триколка и е избягало от местопроизшествието. Инцидентът е станал в Хитрино в неделя, а за него първо съобщи внукът на потърпевшия Осман Ведат Али.

“Днес към 11:30 в Хитрино блъсна дядо ми и вижте как бяга, обаче не му мина номера, добре, че хората са го снимали как бяга.” – разказа Осман, който пусна няколко снимки на автомобила докато напуска района на Хитрино.

На 24 юни ок. 11:30 в село Хитрино на кръстовището на ул. “Мир” и ул. “Еделвайс” лек автомобил „БМВ“, с френска регистрация, управляван от 33-годишния Е.Е. от село Хитрино при движение назад е ударил електрическа триколка за хора с увреждания, управлявана от 82-годишен мъж от същото село, съобщи в понеделник предиобед полицията в Шумен.

82-годишният мъж е бил откаран от екип на центъра за спешна медицинска помощ в МБАЛ – Шумен. Там било констатирано, че пострадалият е със счупване на таза и е оставен за лечение в болницата. По случая е започнато досъдебно производство.

Осман Ведат Али е публикувал и снимка, на която се вижда, че БМВ-то е установено и се е върнало в центъра на Хитрино. Пак според внука лекият автомобил е бил с неизрядни документи. “Като го провериха полицаите, колата беше нередовна, нямаше нищо платено.” – коментира мъжът.

Коментари

  • РМ юни 26, 2018 в 12:30 am

    Колата спряна ли е от движение, щом е била нередовна или да чакаме и да убият някой с нея?!?

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *