Справя ли се правителството с COVID-19 кризата?

or

гласували: 465

Блесват коледните светлини

Коледните светлини ще блеснат на 1 декември, съобщават от пресцентъра на Община Шумен. Символичното началото на най-светлите коледни и новогодишни празници ще бъде съпроводено от многоцветна заря.

На 1 декември ще заработи и традиционният коледен базар. По пешеходната зона в близост до театъра ще бъдат поставени пет дървени къщички, в които ще се предлагат лакомства, вкусни изкушения за малки и големи, коледни играчки и подаръци, сребърни накити и сувенири.

Приключва поставянето на украсата, която ще радва шуменци и гостите на града по време на празниците. Светлинни елементи вече са сложени по булевардите „Славянски“, „Симеон Велики“ и „Велики Преслав“, по пешеходната зона в централната градска част, в района на зала „Арена Шумен“, както и на други места в града. През следващите дни ще бъдат монтирани коледната елха и детският кът пред сградата на Драматично-кукления театър „Васил Друмев“.

Заради усложнената епидемична обстановка и въведените ограничения и тази година в Шумен няма да има общоградско тържество и празнична програма в деня на запалването на коледните светлини.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *