С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 789

Благотворителна кампания

Благотворителната кампания под наслов „Коледно вълшебство” организира Община Никола Козлево. Тя е насочена за набиране на  средства за закупуването на подаръци за сираци, полусираци и деца в неравностойно положение, живеещи на територията на общината. Кампанията се провежда под патронажа на Ешреф Реджеб – кмет на Община Никола Козлево, съвместно с  Местна комисия за борба срещу противообществени прояви на малолетните и непълнолетните.

„Парите не са единственият начин да подкрепите нашата кауза, можете да станете инициатори  и на други оригинални начини за да подкрепите целите ни или конкретно дете – отворени сме за всякакви предложения и идеи!“, съобщават от Общината.

Организаторите изразяват увереност, че зад всеки български дом стоят личности, които са преди всичко родители, хора с човещина и съпричастност в сърцата си.

Общината има готовността  да  уреди и целия пакет документи за дарение, които да послужат за счетоводни или данъчни цели, съобщават оттам.

Ако желаете да помогнете на децата, можете да го направите до 10.12.2018 год., като се обърнете към МКБППМН, с адрес: с. Никола Козлево, пл. “23-ти Септември“ № 5.  Лице за контакти: Антония Георгиева Колева – секретар на МКБППМН, тел: 0876357363.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *