С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,889

Бизнес форум в Шумен

Бизнес информационен форум на тема: „Възможности за финансиране и развитие на бизнеса в региона” се проведе днес в в Шумен. Той бе под патронажа на кмета на града проф. Христо Христов и бе организиран от Българо-турската търговско-индустриална камара и нейните членове и партньори: фирмите „Еко Глоуб”, „Реномиа”, „Лидер строй”, Huawei, Lider.bg.

„Повече от десет години камарата работи усилено за изграждане и задълбочаване на бизнес връзките между двете държави. Вашите постижения са видими от всички, а шуменци сме особено горди, че в нашия регион се поставиха основите на това ползотворно и взаимноизгодно сътрудничество.“, каза кметът при откриването на форума.

На събитието присъстваха председателят на Българо-турската търговско-индустриална камара г-н Немутлу, търговският съветник на Генералното консулство на Република Турция в Бургас г-н Алъджъ, заместник кметът по „Икономическо развитие“ Николай Колев и представители на местния бизнес.

По време на форума бяха представени възможните за финансиране на бизнеса по европроекти, бизнес решения за развитие, застрахователни услуги и изграждане на производствена и ИТ инфраструктура в компаниите.

В програмата на форума бяха презентирани услугите на консултантската компания за европроекти „Еко Глоуб“, строителите на железни конструкции „Лидерстрой“, Агенция за сигурност „Скорпио“ и технологичната компания “Huawei” с IT предложения за дигитализация на всеки бизнес.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *