С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 498

Бизнес форум Бавария – България

Информационен форум „Бавария – България: бизнес възможности и перспективи“ ще се проведе в Шумен на 28 юни (вторник) 2022 г. от 17.00 часа в Регионалната библиотека „Стилиян Чилингиров“ (фоайе – 2 етаж), съобщават от пресцентъра на Общината.

Събитието се организира от Община Шумен и Представителството на Бавария в България към Германо-българската индустриално-търговска камара (ГБИТК). Във форума ще вземат участие кметът Любомир Христов и представители на общинската администрация. Специален гост ще бъде г-н Армин Швимбек, директор на дирекция „Европа и панаирно дело в Баварското държавно министерство на икономиката, регионалното развитие и енергетиката. Той, заедно с д-р Митко Василев, представител на Бавария в България и главен управител на ГБИТК, ще запознаят присъстващите с възможностите за осъществяване и задълбочаване на бизнес контактите между Бавария и България.

След презентациите ще се проведе дискусия, на която ще бъдат обсъдени и въпроси, свързани със създаването на полезни делови контакти между местните предприемачи и баварския бизнес. Гостите ще посетят Индустриалния парк в Шумен.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *