Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 506

Баща рецидивист

49-годишен мъж е бил задържан за 72 часа по обвинение, че е изнасилил дъщеря си и е извършил блудствени действия с нея, съобщи говорителят на Апелативната прокуратура във Варна Илка Катрева. По неофициална информация арстуваният е Бейхан Османов от Черноглавци, който вече е задържан и съден за същото престъпление с друга от дъщерите си през 2011 година, но по право вече се водел реабилитиран.

Османов бил прибран за 72 часа в ареста с постановление на Районната прокуратура в Шумен като обвиняем по два текста от наказателния кодекс – за изнасилване на низходяща сродница със сила и заплашване, престъпление, което се наказва със затвор от 3 до 10 години и за насилни блудствени действия. Според прокуратурата в случая ставало въпрос за продължавано деяние.

Сексуалното насилие над 20-годишната си дъщеря обвиняемият извършил на 24 май тази година. Сигналът бил подаден по-късно от близки на пострадалото момиче, което е освидетелствано. Бейхан който е баща на 6 деца, се е укривал, но вчера по обяд бил задържан.

 

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *