Страхувате ли се от коронавируса?

or

гласували: 585

Банкомати с дезинфектант

Георги Георгиев, кмет на Нови пазар

Диспенсъри с дезинфектант ще бъдат поставени на всички банкомати в Нови пазар, а инициативата за това е на кмета на общината Георги Георгиев, съобщиха от пресцентъра на новопазарското кметство.

“Банкоматите, са рискови точки за заразяване. Мисля, че мярката е основателна. Там, имаме голям поток от хора, а целта ни е, да намалим възможните заразни точки.” – обясни идеята кметът Георгиев.

Мярката е част от превантивния пакет, който е въведен със Заповед № 315 от 16 Март 2020 год. на кмета на Община Нови пазар, след взето решение на Щаба за борба с разпространението на COVID-19.

Паралелно с това, продължава обработката на уличната мрежа, градски паркове и детски площадки, против разпространението на COVID-19. Продължавам да апелирам за спазване на заповедите и разпоредбите от национално и местно ниво. Останете си у дома, ограничете контактите си, за да не станете неволни приносители на заразата. Предприемайте пътувания само в случаи на неотложност.” – призовава за пореден път кметът Георгиев.

 

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *