С кого трябва да сме? С Европа (зелено) или с Русия (червено)

or

гласували: 1,542

Асфалтова есен в Козлево

„Имяме цялостни проекти за асфалтиране на територията на всички населени места в общината и ги редуваме, там, където има избрани изпълнители, използваме добрите климатични условия и работим“, разказа кметът. Вече са довършени и предстои да бъдат приети 4 улици в Църквица, 3 в Каравелово, 2 в Красен дол и 3 в Каравелово.

Стойността на цялостната рехабилитация е около 4 милиона лева, които са осигурени от бюджета и от кредит, отпуснат през миналата година. Предстои да започне работа във Вълнари и Ружица, 6 улици са предвидени и за асфалтиране в Пет могили. На по-начален етап е работата по една улица в село Векилски, там тепърва ще бъде обявена обществена поръчка и, вероятно, изпълнението ще остане за на пролет.

Във вторник общината и МРРБ са подписали споразумение за рехабилитация на един общински път – отсечката от главния път за Нови пазар до центъра на село Църквица, на стойност 720 хиляди лева с ДДС. Ще работим докато позволяват климатичните условия.

Междувременно е приключила рехабилитацията на сградата на общинската администрация. „Приключваме и още един обект – детската градина в Никола Козлево с пълно оборудване и места за около 50 деца, там стойността е около 300 хиляди лева. Има интерес към детската градина, в момента имаме две групи с над 40 деца“, коментира още Ешреф Реджеб.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *