Справя ли се правителството с проблемите пред България?

or

гласували: 430

Асфалтирането продължава

Завършена ул.-Вит-тротоар и входовете към блока и към гаражите.

Летните ремонти на улиците в Шумен и кварталите са в пълен ход, съобщават от пресцентъра на Община Шумен.

Завърши ремонтът на ул. „Вит“. Изцяло обновени са бордюрите, тротоарите и асфалтовата настилка, оформени са и места за зелени площи и цветни пространства.

Ул. “Вит” с нов облик.

Започна асфалтирането на новото кръгово кръстовище на Индустриалния парк в Шумен, което е изградено на републиканския път 1-2 (това е старият път за Варна). 1 113 971 лв. с ДДС струва изграждането на новото съоръжение с четирите лъча и съпътстващата инфраструктура. То осигурява вход към периферната част на парка от северната страна на Подзона В. Паралелно с новото строителство се извършва ремонт и на съществуващото кръгово кръстовище на път 1-7. Изпълнител на дейностите e „Автомагистрали Черно море“ АД.

Кръгово-на-Индустриалния-парк.

Продължава асфалтирането на улици в Шумен и изграждането на нови тротоари. През следващата седмица предстои полагането на износващия пласт асфалт по ул. „Фридрих Енгелс“ и на Хорището в „Дивдядово“, след което ще започнат предвидените ремонтни дейности и по улиците „Тодор Петров“ и „Петър Енчев“ в квартала.

Ул. “Фридрих Енгелс”, кв. “Дивдядово” – предстои полагане на износващия пласт на асфалта.

Строителните работи по ул. „Добруджа“ обхващат цялостно обновяване на улицата в отсечката от бул. „Мадара“ до ул. „Съединение“. В момента се поставят нови бордюри, отстраняват се старите плочи, като на тяхно място ще бъдат изградени нови тротоари от асфалт от двете страни по протежението на целия участък.

Хорището- кв. “Дивдядово” – предстои полагане на износващия пласт-на асфалта

Кв. Добруджа- ремонт на тротоара покрай училищата

Кръгово – от Шумен по стария път за Варна.

Коментари

Няма коментари по темата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *